ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ WELLNESS


3.Ας ξεκινήσουμε σήμερα κιόλας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με την χρήση των συμπληρωμάτων Wellness by oriflame ώστε να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας.

4.Πρόκειται για μια ρουτίνα με συμπληρώματα διατροφής βασισμένα στην σουηδική φύση και επιστήμη για έναν πιο ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής!

5.Η τεχνογνωσία μας είναι πολύ μεγάλη καθώς με τα προιόντα wellness όσον αφορά την μελέτη,τον έλεγχο την πιστοποιήση καταλληλότητας χρήσης και την παραγωγή ασχολούνται μία σειρά από διακεκριμένους επιστήμονες όπως:(διατροφολόγοι,PhD's,εγγεγραμένοιδιαιτολόγοι,χημικοί,μικροβιολόγοι,τοξικολόγοι,βιοτεχνικοί,γενετικοί βιολόγοι και επιστήμονες τροφίμων).

6.Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι η Σουηδία η έδρα της ORIFLAME είναι μια από τις λίγες χώρες στον κόσμο όπου οι άνθρωποι ζούν περισσότερο αλλά και πιο υγιεινά.

7.Η σειρά των συμπληρωμάτων Wellness by oriflame βασίζεται στην υγιεινή προσέγγιση της Σκανδιναβικής διατροφής ,η οποία προωθεί την καθημερινή κατανάλωση μούρων,ψαριού,όσπριων, λαχανικών και δημητριακών ολικής άλεσης όπως βρώμη,κριθάρι και σίκαλη.Τα προιόντα έχουν δημιουργηθεί από φυσικά συστατικά ώστε να βοηθήσουν στην κάλυψη των καθημερινών διατροφικών κενών που αναφέραμε στην αρχή του άρθρου και να προωθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

© 2020 Πανος Σπαθης ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ, 18863 Περιστέρι 
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!